Om att inte veta vad man vill

Samtal med gud 2017-04-04

Gud ger mig en superhärlig pirr-i-magen-känsla.
“Vet du vad det där var? Det var lust.”
Sen får jag en liknande känsla lite högre upp i bröstet.
“Och det där var engagemang. Lust och engagemang är två fantastiska verktyg som du alltid kan använda.”
Jag känner en undran i mig själv om mitt jobb, som jag känner att jag borde sluta på, men att jag inte vet vad jag vill göra istället. Innan jag riktigt formulerat tanken så säger gud:
“Visst, det är dags för dig att lämna ditt jobb. Men du kan använda de här verktygen redan nu, även på ditt jobb.”
“Den lathet, bekvämlighet och trötthet du upplever är egentligen uttryck för rädsla. Och även när du säger “Jag vet inte vad jag vill”. Du vet egentligen alltid vad du vill – det som känner lust och glädje inför är det du vill. Men du är rädd för vad det ska få för konsekvenser. Och när du säger “Jag är trött, jag orkar inte tänka på det här nu.”, det är också för att du är rädd för att följa ditt hjärta. Om det inte fanns några hinder eller konsekvenser, skulle du då inte alltid följa ditt hjärta?”
Gud visar mig saker jag älskar och låter mig känna den där känslan av lust som jag har inför dem. Vi går igenom de saker jag känt mest lust inför i mitt liv och jag känner verkligen känslan.
“Om ingenting hindrade dig, skulle jag du då inte alltid följa mitt hjärta?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.