Om att ta framtiden till nuet

“Hej”
“Hej”
“Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här samtalet. Jag kanske bara vill vara med dig, egentligen. Men jag har en känsla av att jag vill något, att jag vill framåt, liksom.”
“Då ska vi se vad vi kan hitta. Vad är din intention nu? Intentionen är grundläggande om du vill framåt.”
“Min intention? Då ska vi se. Att få instruktioner är nog min intention då, med samtalet alltså. Vad ska jag göra vidare?”
“Kärlek. Kärlek är min instruktion. Vad du än gör, gör det med kärlek. Att du gör det du gör med kärlek är ALLTID viktigare än vad du gör. Gör du något utan kärlek kan du lika gärna låta bli. Påminn dig så ofta du kan om det. Om du märker att du gör något och känner dig stressad av det, om du har en känsla av att du gör det för att du måste, borde, eller känner dig pressad – se om du kan vända den känslan. Kan du göra det du gör närvarande, i kärlek? Om du inte kan det så är det bättre att du låter bli att göra det alls och hittar något annat att göra. Men det mesta som du gör kan göras med kärlek. Som sagt så handlar det nästan aldrig om VAD:et, utan om HUR:et. Vilken intention du har och vilken vibration du har, med vilken kvalitet du gör det som du gör. Den bästa vägen är att göra det du gör tillsammans med mig. Att inte pressa något ur dig själv med ansträngning, utan att låta min kraft, min kärlek och inspiration flöda genom dig. På så sätt upplever du allt som gudomligt och delar den gudomligheten med andra, eftersom du medvetet är i guds kärlek och energi just där du är i just det du gör. Och det är vad vi båda i grunden vill. Du vill uppleva Gud och jag vill uppleva (mig själv) genom er. “

“Jag förstår. Men om jag då vill ha vägledning framåt, om jag ska sätta intentionen för framtiden – borde jag inte göra det? Om jag liksom ska vara närvarande här och nu och bara vara i kärlek?”
“Det är inte fel att göra planer. Men det är också väsentligt att vara i nuet. Nuet är i verkligheten den enda som finns. Allt är nu. Men i er relativa värld på jorden måste ni förhålla er till er relativitet och till tiden. ”Tricket”, skulle vi kunna kalla det, här är att ta framtiden till nuet. Att se framför sig det man vill ha (visualisera det) och sen ta in det i sitt nu. Att uppleva det, se det framför sig så verkligt och så detaljerat som du bara kan. Vad händer? Var är du? Hur ser det ut? Kur känns det? Hur känner du dig när du är i din önskade framtid? Upplev det nu. Detta är din vision som du gör till verklighet genom att vara i den nu. Ju tydligare du kan föreställa dig framtiden i nuet, desto klarare blir också din intention. Desto tydligare bild visar du universum, som då svarar på det du visualiserar. Sen behöver du ha tillit till att det är och samtidigt kommer att bli så som du har upplevt det. Du behöver inte klura ut och visualisera alla steg på vägen dit, men försök att föreställa dig målet här i ditt nu. Och alltid med kärlek.”

“Jag förstår.”
Jag visualiserar hur jag är väldigt lugn och harmonisk och självsäker och leder en mindre grupp i meditation och andningsövningar. Det är min intention om framtiden just nu. Det tar jag in till mitt här och nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.