Möte med ett medium och fri vilja

Samtal med gud 2018-02-15  

Igår var jag hos ett medium som ger vägledning med hjälp av änglar och änglakort. Vi pratade mycket om vår familj, hur vi är i våra olika roller och allt vi gått igenom tillsammans med vår 13-åring. 

Jag frågade henne också om vi kommer få fler barn, eftersom det varit mycket i mina tankar. Hon såg att det fanns någonting som jag behövde föda fram, men inte nödvändigtvis att det skulle vara ett barn, utan kanske något som var resultatet av min egen personliga utveckling. Hon var väldigt inne på att jag verkligen skulle tänka över mina motiv för att skaffa ett barn till och trodde att jag skulle fokusera på min egen utveckling nu. Hon upprepade flera gånger att jag verkligen skulle tänka över mina motiv för att skaffa barn. Jag upplevde lite att det kanske var hennes egna tankar och känslor som spelade in här. Hon sa att hon hade gått igenom två tonårsperioder med sina döttrar och var så glad att det var över och hon sa att hon inte skulle skaffat hund, för att hon kände sig så uppbunden av det.  

Hon använde änglakort och det kortet som visade huvudtemat för året (som hon la först och högst upp) var the Empress – ängeln Gabriel, som tydligen står för moderskap. Efteråt googlade jag på det och det beskrevs såhär: “Whether you are trying to give birth to a child, nurture life into plants or pets, or help a new project or business to grow, your creative endeavors will be successful.”  

Mina tankar och känslor efter detta var lite blandade. Men det som jag känt starkast efteråt är att jag ska ta ansvar för mina egna val och att ingenting är ödesbestämt eller något som någon annan väljer åt mig. Det är jag som väljer. Och jag ska inte gå utanför mig själv för att avgöra vad som är viktigt och sant för mig.

När jag talade med gud idag så bekräftade hon mig i att det är jag som har all makten här. Min fria vilja är total. Jag frågade gud/mediterade över vad jag ska fokusera på och ägna mig åt den närmaste tiden. Gud tyckte jag skulle studera, studera noggrant. Och lyssna, lyssna, lyssna. Läsa i böcker, vara uppmärksam på mina tankar, sen känna igen det jag lärt mig överallt omkring mig. Vara uppmärksam på alla sätt som gud talar till mig. Se gud i allt, för gud är i allt. Och praktisera det jag lärt mig, för det är det enda sättet att verkligen uppleva det och att vara i tron fullt ut. Manifestera det. Gud är ursprunget – tanken. Men handling är gud upplevd och manifesterad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.