Om att visa vägen

Samtal med gud 2017-04-27

Jag pratar lite med gud i duschen på morgonen och jag funderar på min framtid. Jag kommer att tänka på min ljusvarelsedröm som jag hade när jag var tonåring. Det var den starkaste dröm jag någonsin haft och som en riktig uppenbarelse. Jag och en vän spekulerade om ifall det kan finnas en sån verklighet någonstans, någon gång. Jag upplevde som att det var livet efter detta. Jag togs emot av strålande varelser, som liksom var gjorda av ljus. Det var en otroligt kärleksfull tillvaro och jag fick lära mig en massa saker i en utvecklingsprocess. När processen var fullbordad fick jag gå tillbaka från början och göra samma sak en gång till. Men då insåg jag att jag såg helt nya saker och andra aspekter av processen än jag gjorde första gången. Och jag kunde hjälpa andra, som var nya, och visa dem vägen genom processen.
När jag står i duschen och tänker på drömmen inser jag att den kan beskriva hur jag ska agera här på jorden.
Först lär jag mig själv och utforskar min väg, sen kan jag visa andra hur jag gjort för att gå den vägen. Och samtidigt som jag visar andra lär jag mig själv nya saker och upplever nya aspekter. 
Och jag förstår att det är huvudsaken – att inte berätta för andra hur de ska vara eller göra. Utan att hjälpa dem att se och höra. Men aldrig vad de ska se och höra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.